måndag 24 september 2007

Gå loss på mobiler


I förra veckan tokutreade Expert Stormarknad Sony Ericsson W950i. Va? Vet du inte att det är den första Walkman telefonen från Sony Ericsson som bygger på Symbian? Alltså open OS. Det är lixom så cooligt med en telefon för slipsfolk som är en Walkman. Men... framför allt. Den är så himla snygg!!!

När den släpptes kostade den 6500 kr och det var lite i överkant även för mig som lägger för mycket pengar på sådarna saker. Priset har krypt ner till 4500 kr sedan den släptes. MEN! I förra veckan kunde man få den för endast 2000 kr! Vad gör jag, jo, får hjärnsläpp och ignorerar. Natten till söndagen ligger jag bara och grubblar och bestämmer mig för att jag ska köpa den. Trots att det bara är tre månader sedan jag köpte W880i. Ja, den supertunna svarta 3G Walkman-telefonen. Söndag morgon kommer Petter online och jag förmår honom att springa till Nova för att kolla om det finns någon kvar. Det gör det såklar inte.

Idag på jobbet gör jag en djupdykning i kassaskåpet där vi har prototyper. Efter en stunds rotande i lådan med "gamla" mobiler så får jag fram en W950i. Helt oanvänd! Skyddsplasten för displayen är fortfarande kvar. Det är inte senaste mjukvaran i den men det kan man åtgärda. Lyckan är gjord! :-)

OK, den saknar plats för minneskort, wlan och kamera. Det kommer i efterföljaren.

1 kommentar:

Anonym sa...

Mobiltok! Tur du är på rätt jobb nu. Det tog ett tag att hitta dit!

Puss