fredag 31 augusti 2007

Orkut eller Facebook



Ja, ännu en community-site på banan. Facebook. Vad det nu är för skillnad på den jämfört med Orkut. Fler funktioner ärn Orkut, ja. Men bättre för världen, tveksamt. Så har vi LinkedIn oxå. Men den är kanske lite mer business. Orkut trodde jag skulle slå hårdare eftersom det är någon form av koppling till Google. Jag har inte tid. Jag har ju slutat med internet. Eller?

Ja, sedan har vi ju StayFriends/Klassträffen oxå. Helgon, NordicAudi osv är ju ändå nichadde så dem kan man inte riktigt räkna in.

lördag 25 augusti 2007

En gammal DBS

Då var man nere på jorden igen. I fredags när jag cyklade till jobbet så skruttar en keppsklädd kvinna om mig med en gammal DBS utrustad med barnstol. Hon tittade lite konstigt på mig ungefär som att när man är klädd så och har så avancerad cykel, varför cyklar man då så sakta? Själv eftersvettades jag på första mötet trots att jag hade tagit det lungt.

onsdag 22 augusti 2007

På rulle

Idag cyklade jag till jobbet för första gången. Halvägs hem cyklar jag om en man som förvisso inte har lika avancerad cykel som mig men dock cykelkläder på sig. Efter några hundra meter vänder jag mig om och blir lite skrämd. Snubben ligger på rulle bakom mig och gör det hela vägen hem. Bra betyg för mig att vara den som drar redan första gången tycker jag! Dessutom hade jag en extra tung ryggsäck på grund av lite shopping efter jobbet. Känner fortfarande värken i ryggen.

tisdag 21 augusti 2007

Vill herrn ha kaffe att dricka?

Jag är förvisso över trettio, gift, har barn, bor i villa, har 8-5 jobb och kör kombi... MEN, att bli tilltalad som "herrn" av unga-tuffa-killen på Espresso House i helgen känndes helt fel! Nu har skägget trimmats ordentligt.

fredag 17 augusti 2007

Doing some shopping


Inte mycket för mig att prova inne på Lindex så jag får stå och hänga vid provrummen.

onsdag 15 augusti 2007

Sålt en bild


Detta är första bilden jag har sålt. Jag hade lagt upp den på nätet så en reklambyrå hittade den och ville använda den. Så, internet fungerar. :-)

onsdag 8 augusti 2007

Hej världen

Alia börjar utforska världen runt henne.

måndag 6 augusti 2007

Kapitulerat

Jag har nu kapitulerat helt. Svalt stoltheten om att bygga allt själv. Nu har jag börjat att använda gratistjänster för blogg, bildarkiv, RSS-läsare osv. Om det är intresset för webbutveckling som har avtagit eller om det är tidsprioritering låter jag vara osagt.

Givetvis börjar jag med en bild tagen på mig själv av mig själv.